10 TING JEG HATER1. SMATTING, det er så unødvendig å vise alle hva du har i kjeften til en hver tid, det er fult mulig å lukke kjeften 

2. Minusgrader og mørket om vinteren. Jeg blir så jævla trøtt, når jeg blir trøtt blir jeg kald, så blir jeg trøttere og til slutt bare dør jeg. Helt.

3. Når folk legger til et nytt profilbilde, og får seg til å skrive noe så intelligent som ?midlertidig? under. Herregud så lei jeg er det, pleide det selv før

4. Folk som ikke betaler tilbake. Så la oss si du har lånt bort 50 kr til ei venninne, og du spør sånn ca. 1 og en halv uke senere ellernoe, og de bare "EEHHH, hva snakker du om? har ikke de nå" blablabla, bitch bare si rett ut at jeg ikke får dem tilbake, så skal jeg aldri låne penger til deg igjen!

5. Folk som lyver deg opp i trynet, når du VET sannheten inn og ut. Helt ærlig om du skal stå her og fortelle meg om noe, som er helt på jordet og utrolig latterlig, som ikke engang er sant, skal du faen meg ta så ta deg sammen.

6. Når folk avbryter meg i en diskusjon. Liksom what the fuck, det er jo jeg som snakker, da kan du holde kjeft og vente på din tur, bitch.

7. Selvgode folk, som syns de er så digge og perfekte. Ja greit du har bra selvtillit, men helt ærlig klapp igjen før noen slår deg og det store egoet ditt ned i grusen.

8. Når jeg er på shopping, og jeg kjøper noe, så glemmer de å ta av den jævla greia som sitter fast på genseren/buksa etc, og du går inn i en annen butikk, så begynner det å pipe! HVA FAEN A, prøver dere å drepe meg?

9. Bedrevitere, altså personer som tror de vet ALT om alt og alle, når de egentlig ikke vet en dritt, men de oppfører seg som en gjeng med veslevoksne drittunger.

10. FOLK SOM BRÅKER HELT FORJÆVLIG, helt ærlig, om jeg sitter i timen og jeg skal sove. Og de fleste vet jeg har skjerpet meg når det gjelder dette, men uansett, du ligger der og sover men plutselig begynner læreren å skrike, eller to elever begynner å bitchfighte, JÆVLA HORER hold kjeft! Jeg prøver å sove.

 

 

 

 

5 kommentarer

Madelen

05.09.2012 kl.22:26

kjenner meg mye igjen ja!! hehe

:) nerell

05.09.2012 kl.22:32

haha, enig i alt faktisk :)

Jenny Aasebø

06.09.2012 kl.06:06

Haha, prøver å sove faktisk

solstråle

06.09.2012 kl.07:01

ikke sov i timen søta

06.09.2012 kl.07:03

haahhaah såååå enig med deg!

Skriv en ny kommentar

hits