YOLO!...... Nei vær så snill a

Hei alle dere som missbruker YOLO.

Jeg er så lei av å høre og lese "YOLO". Er det noen av dere som i det hele tatt vet hva det betyr? Ja greit alle vet det betyr  "You Only Live Once". Men helt ærlig da, betydningen av det, er noe helt annet enn hva dere tror. Dere går rundt og tror dere lever opp til YOLO, at det er livsmottoet deres osv. Heeeelt ærlig, drikking, røyking, snusing, drive med narkotika og å snike deg ut og lyve til foreldrene dine. Det er ikke YOLO? In fact, YOLO er faenmeg grunnen til akkurat hvorfor dere IKKE skal drive med sånn shit, du lever kun en gang, hvorfor kaste det bort på å drite deg ut? Det er ikke "YOLO" å vise bh'en foran flere hundre mennesker, å miste jomfrudommen for en du ikke engang kjenner så godt, å være frekk mot folk du ikke engang kjenner og å behandle mennesker rundt deg som dyr. Det der min venn, er idioti. 


Men for all  del, dum deg ut, bare ikke kall det YOLO.

Jeg har drikki, røyka, snust og akkurat nå gå går jeg på piller. Men de pillene MÅ jeg ta, fordi legen sier det, ikke fordi vennene mine syntes det er dritkult liksom. Pillene mine er ikke helt gode, om dere skjønner. Tar jeg for mange blir jeg høy, og de pillene er sånne piller som folk bruker som narkotika. Men jeg passer på, og jeg missbruker de heldigvis ikke. Men tilbake til saken, uansett om jeg har gjort alt det køddet der, så kaller jeg det for faen ikke YOLO. Fordi det er langt fra hva YOLO egentlig betyr. Jeg kaller det feil jeg, for det der er feil som jeg har gjort Jeg er langt i fra stolt over hva jeg har gjort, eller med andre ord hva jeg gjør nå. Hender jo at jeg er ute å drikker med vennene mine en gang i blandt, men det er ikke fordi vi tenker sånn "YOLO liksom er ute å drikker med my bitches blablabla". Det er for å ha det gøy, og slippe løs helt. Men jeg er jo bare 15 år? Jeg tar det for det meste med ro jeg, og holder meg til brus  Men jeg som allerede har begynt, vet jo at det faenmeg er langt i fra YOLO, og mitt råd til dere som ikke har prøvd det er : LEV LIVET UTEN ALKOHOL, RUS OG NIKOTIN. Det er jo tross alt, ikke en jævla unnskyldning. Slutt å bruke det som en unnskyldning. Du kan ikke gjøre hva du vil, bare fordi YOLO, liksom. Helt ærlig, fuck måten dere ser på YOLO så jævlig. Dette er YOLO:


Men dere skjønner sikkert tegninga, jeg har gjort feil, og jeg kommer til å gjøre fler av dem. Samme feil som før også, om det skjer så lærer jeg bare enda bedre enn sist. Istedet for å drikke deg drita, røyke hasj og drive med dop, hva med å heller gjøre noe med livet som teller? Noe som faktisk er helt utrolig, som du kan skryte over og være stolt av? Folk som røyker, drikker etc bare fordi "alt blir så mye bedre da", høra livet er ikke en jævla lek. Hvorfor jukse til deg deres såkalte "lykke"? Det er faen ikke ekte lykke engang, det er ikke virkelighet! Livet er ikke et eventyr basert på alkohol, eller hasj. Min mening som sikkert veldig mange andre er enige i er, at YOLO blir helt misstolket av fjortiser som tror det er å stikke ut å kjøre hardt hele kvelden, med alkohol, rus og nikotin. Jeg vet at det er ment at dere skal gjøre noe som dere ikke får muligheten til å gjøre igjen, eller gjøre noe dere har vært redd for å gjøre lenge, eller ja dere skjønner. Gjøre noe med livet som har mål og mening. OG HELT ÆRLIG, DU VIL ANGRE PÅ HVA DU IKKE GJORDE, IKKE PÅ HVA DU GJORDE, NÅR DU ER ELDRE.


Hoppe i fallskjerm, ta en karusell du har vært pissredd for å ta før, synge/danse etc eller vise et talent du har som du har skjult alt for lenge, leve livet og slippe helt løs for frykt, og å stå opp og møte frykten i øynene. Hva med å heller dra ut, helt edru, og komme hjem igjen etter en fantastisk kveld, helt edru? Og med det mener jeg : vil du ikke heller kunne huske dagen etter, alt det fantastiske og herlige du har gjort og opplevd? Isteden for å huske alt gjennom skurrete bilder som du tok mens du var drita? Helt ærlig, fuck YOLO, lev livet ditt uten å si det hele tiden.


VIL DERE HA YOLO? DETTE ER YOLO; 

SHANY MAJIDI

SHANY MAJIDI

15, Gjerdrum

Kategorier

Arkiv

hits